Film & Vlogg

Film: Miras Radiodebut

Radiodebut på film

Det är så svårt att förklara Miras radiodebut med bara med bilder så du får se en Vlogg. Jag lade ut ett inlägg med foto igår till dig.  Jag älskar bilderna! Hon var lite nedstämd kvällen men det är antagligen för att det roliga var över. Nu vill Mira åka till Sommarlov varje morgon men det vill INTE hennes föräldrar… Zzzzzzzzz 😜

Här kan du se min lilla Radiostjärna och du får också se hur fin Benjamin är mot henne.

Mycket nöje och GLÖM INTE att gilla klippet så Mira blir glad.

Och klicka gärna på prenumerera på min kanal!

Radiodebut

Idag har nog Sommarskuggan vunnit Mira…

8 svar till “Film: Miras Radiodebut

 1. Jenny Ageton skriver:

  Duktig du är Mira. Så kul för dig. Kram

  1. Fnulan skriver:

   Tack hjärtat!!!!!

 2. For en fantastisk jente du har!! Herlige Mira får stoooooor applaus fra meg 🙂 Superdyktig!
  God helg videre – klem fra Charlotte

  1. Fnulan skriver:

   Tack fina du!!!! Och jag älskar din fina blogg ska du veta!! KRAM

 3. J skriver:

  Men oj Mira vad du va duktig! Jag tycker du va så duktig så jag blev alldeles rörd.

  1. Fnulan skriver:

   Visst blir man rörd!!!! <3

 4. Pernilla skriver:

  ÅÅÅÅÅÅH, vilken gullig vlogg!!!! Vad roligt att se!!! Söta lilla Mira vad blyg hon var först , men vad hon växte hela tiden! Sååå charmig och söt!!! Henne kan ni vara stolta över! 😉 Hälsa Mira från Benjamins mamma att hon är en GRYM tjej! Hoppas vi ses någon gång!

  1. Fnulan skriver:

   Hej fina Pernilla, vad kul att du tittade! Och tack för komplimangen <3 Jag lovar att hälsa mitt lilla liv. NJUT av livet och vi ses framöver, vi får boka dejt helt enkelt ;).
   KRAMEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.