Film & Vlogg

Vilken kändis sjöng för Mira?

Japp, lördag och det kommer åtta tjejer hit ikväll och ska sova över. Det är dags för det stora pyjamaspartyt. Hur tänkte jag när jag lät Mira bestämma? Och det värsta av allt, jag har en huvudvärk som är att döda för. Skitsamma, Mira är lycklig och det gör mamma Malin ännu lyckligare.

Igår var jag på en FANTASTISK premiär på Nöjesteatern. Jag måste berätta för dig och skriver om det ikväll om jag fortfarande lever. Nu ska det nämligen handlas, bakas, städas och bäddas till 9 åttaåringar. Tror du att det blir någon sömn ikväll?…

Nä inte jag heller…

Okej, nu är det dags att avslöja, VILKEN KÄNDIS var det som sjöng för Mira på hennes födelsedag? Kolla in filmen =)

3 svar till “Vilken kändis sjöng för Mira?

 1. J skriver:

  Tack för filmen! O åj vad många härliga presenter, jag borde nog fylla åtta år igen 😉. Kul o se hur ägget fungerar. Må så gott!!

  1. Fnulan skriver:

   Du får köpa dig ett =) Kram

 2. J skriver:

  Önskar mig ett av tomten 🎅. Kram på dig!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.