Fnulan jobbar och pluggar

Om jag någonsin

Om jag någonsin skriver…..

Lördag! Yepp, mannens tur att känna sig halvt döende. Tur att vi turas om så att någon orkar gå ut och skotta. Hu det innebär att det är min tur nu. F*n.

Just nu sitter jag och pluggar OAT axeln, hormoner, kvävemonoxid och massa annat ”låter-seriöst-och-svårt” grunks. Det är snart en doktorsavhandling att utföra för att bli färdig Licensierad Stesscoach. Det låter så illa som det står. Jag är helt off just nu. Min hjärna samarbetar inte ett dugg. Minnessvårigheter, mental dimma, trötthet, värk, återkommande infektioner och massa annat ställer till det. Och vad är det? Jo det är tydliga tecken på stress…. Just nu är det stress för att jag är uttråkad, det händer för få dopaminkickar i mitt liv…. I need them.

Äsch jag vilar en stund istället.

OM jag någonsin berättar för dig att jag ska plugga, tala då om för mig att jag ska skriva ordentligt så att jag faktiskt kan läsa vad jag har antecknat.. Det är en god förutsättning…

Och du, nu vill jag höra HUR DU HAR DET!!!

Puss

10 svar till “Om jag någonsin

 1. Louise skriver:

  Hej på er alla i sjukstugan!
  Sitter och väntar in min skjuts, ska nämligen i väg och” kidnappa” min barndomskompis till hennes överraskningsfest. Hon tror att vi ska ut och spela bowling😱😜

  1. Fnulan skriver:

   ÅÅåå berätta hur det gick på ”bowlingen” =) KRAM

 2. Malin skriver:

  Åh vad spännande att läsa till stresscoach, kommer du att arbeta med det på heltid sen eller blir det ett ”vid sidan om” arbete? Jag lyssnar just nu på boken Hjärnstark och kan verkligen rekommendera den.
  Här hemma laddar vi för mellokväll tillsammans med bästa kompisarna. Blir gott att äta och sedan paraplydrinkar till oss vuxna och smågodis till barnen.
  Ha en skön lördag.
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Jaaa det är så spännande. Nej det blir inte heltid men jag kan jobba med det på mitt jobb, och med mig själv.
   Jag och Mira sitter här och taggar inför mello, JIPPIE!!!
   KRAMEN

 3. Agneta skriver:

  Du behöver inte ta Mira till fotograf ,tycker du gör det så bra själv.Kortet i förra inlägget var så levande och fint.
  Chipsen är upplagda,jag åt nog för lite lunch så har redan börjat nalla av snacksen.Vem blir det ikväll, gillar du duellindelningen?

  1. Fnulan skriver:

   Åååå men TACK!!! Vilken komplimang!!! Kramen

 4. Jenny Ageton skriver:

  Kram till dig. Vet ju hur de känns med det dära pluggandet 😚
  Ha de så fint. Du löser ju allt du.
  Kram

  1. Fnulan skriver:

   Usch ja… jag är inte alls på humör för att plugga…. KRAM

 5. Madde skriver:

  Visst är det skönt att vara mänsklig? 🙂 Det där med stress behöver vi alla jobba med, och det är mitt stora problem. Hyllade dig i min blogg för du är en fantastisk bloggare. Kram

  1. Fnulan skriver:

   Tack snälla rara du, herregud vilka fina ord du skriver om mig, jag blev alldeles rörd när jag kom in och läste det, Tack snälla rara…. vet inte vad jag ska skriva… TADK!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.