ICL

Ett år sedan

Det är ett år sedan jag gjorde min ICL operation på Memira i Malmö och i morgon är det dags för kontroll. Fast det gått så lång tid letar jag fortfarande efter mina glasögon och vill putta upp dom på näsan när jag har svårt för att se. Vill ni läsa om min operation (som gick otroligt helt fel….) så  har jag en kategori ICL. Men i korta drag…
Jag opererade in nya linser i ögonen och dagen efter upptäckte jag att fel lins satt i fel öga (leverantörens fel…). En ny operation med komplikationer på grund utav täta ingrepp.. Men trots detta är Memira FANTASTISKA; jag var på rätt ställe! Men som Bea hade sagt: Jag gjorde en typisk Fnula….

1

31 svar till “Ett år sedan

 1. Annah skriver:

  Oj så klantigt från leverantören 🙁 Skönt att det verkar gått bra till slut ändå. Hoppas själv kunna op ögonen nån dag när jag sparat pengar men jag satsade på annat viktigt först… *fniss*. Använder ju varken glasögon eller linser så en op är liksom på sin plats.

  1. Fnulan skriver:

   @Annah, Det viktiga vill jag med ha…. 😉

 2. Lillrika skriver:

  Men så skönt att det gick bra ändå och och att de var så fina på Memira. Ja jag hade nog aldrig vågat fast å andra sidan så trivs jag i glasögon och skulle känna mig naken utan dom…

  Ha så bra! Kramen!

 3. Annki skriver:

  oj vilken pers du fick gå igenom!!!
  Själv gjorde jag en Lasik op 2003 tror jag det och är super nöjd!!

 4. Therese skriver:

  Oj, oj usch vad läskigt det låter. Vet inte om jag vågar läsa om din operation…men tur att det verkar gått kanon (sen)
  Ja, jag mår mycket bättre nu OCH det visar sig att jag har vunnit en tävling i tidningen Kattliv! Hihi, hade bara helt glömt av att jag tävlat där! Och det vore fantastiskt roligt med bloggfika någon gång! Kram!

 5. Åh, som jag önskar att jag också fick göra sån operation. Men min syn vägrar ju hålla sig konstant i mer än 1 år och då är det ju kört. Så mest troligt är jag helt blind innan jag är 40. Deprimerande. Men men, jag får helt enkelt njuta medan jag ser något. Vad sjutton jag ska ta mig till sen får vi väl se… 😉
  Skönt att det gick bra i slutändan, men det är lite läskigt!

  Kram

 6. Silla skriver:

  Stackare…

  Men hoppas det går bra på kontrollen idag…

  Syrran gjorde sådan laser för 3 veckor sedan för att slippa glassögon och lincer….

 7. carina skriver:

  Jag gjorde en laseroperation för 7 år sedan, för att slippa glasögon och linser. Har haft perfekt syn efter det 🙂
  Lycka till i dag vännen…
  Kramen♥

 8. Tur du ser bra ut nu! ,-)

 9. Linda Olsson skriver:

  Hej gull!
  Aj jäklar, det där såg inte skönt ut! 🙁 Uschan!

  Tack så mycket för tipset! Det ska jag verkligen testa! Hmm…men räcker det att köpa laktosfri mjölk då?? Jag vet inte om ungen kommer klara sig utan sin dagliga oboy 😉 haha!
  Förlåt att du inte blev bjuden, jag lovar att säga till nästa gång det blir mysfika 😉 hihi!

  Pusss

 10. Camilla skriver:

  Jag undviker operation om det inte bara är ett måste.
  Jag har mina glasögon på näsan och där får dom sitta.
  Fy…din operation gick ju inte så bra. Fel lins i fel öga? Fick du något för sveda och värk eller?
  Lycka till med kontrollen!
  Kram på dig!

  1. Fnulan skriver:

   @Camilla, Jaddå jag fick operationen gratis och pengar… Det var det vi åkte till Egypten för… därför jag är så sur för hur det blev….

 11. Linda Ekenskog skriver:

  En sådan operation har jag funderat lite på.. Men jag är så feg! Tänk om något går snett och sedan ser jag inte alls :O Fast jag kunde ju börja med att kolla om det ens är möjligt med mina små problemögon, så slipper jag kanske grubbla vidare haha

 12. Malin skriver:

  Aj, aj, AJ vad dina ögon ser irriterade ut efter operationen! Maken här hemma skulle vilja operera sina ögonn för att slippa glasögon och någon dag kanske, när det råkar finnas ”lite” pengar över som inte måste in i alla hål om hela tiden finns, så ska han bara göra det, så det så! 😉
  Kram

 13. Diana skriver:

  Men fy! Snacka om att ha maximal otur! Hur blev det med synen, blev allt bra tillslut?

  1. Fnulan skriver:

   @Diana, Ja… typiskt mig och lyckas med ngt sånt….
   Jag ser bra nu, men ska korrigera så att jag slipper mitt brytningsfel med =)

 14. Camilla skriver:

  Aaaaah fy fa….

  Hahaha visst får man väl smyga lite? Man du måste ha massor på agenda för du svarar ju så sällan! 😉

  Kram Camilla

 15. usch 🙁 stackare såg ju inte direkt nice ut :S
  men du ser bra nu eller? ska du få göra om den?

  1. Fnulan skriver:

   @Sara- Mamma till Yrla och Noel, Jag ser bra men ska korrigera med laser för att slippa ett brytningsfel som stör väldigt mkt… Men är lite nervös för det..

 16. Vivi skriver:

  Ahhh känner igen det dära, jag opererade mian ögon i Istanbul, men det gick ganska bra bortsett från att de är väldigt torra 🙁

  Mahhh du är så snäll Fina Fnulan ! Puss på dig !!!

 17. Lena "Zaxa" skriver:

  hmm ska vi se om jag och mitt teflonminne fixar detta.
  3 saker vill jag ju iaf ha sagt.
  1- tack för din komentar om tanten. Hon fick en kram.
  2- dina ögon och op… Aootsch!
  3- högst upp i din blogg står en lögn! Jag gillar itne lögnare! Det står ”jag är inte tjock, bara mycket kvinna”
  FEL FEL FEL Du är bara vacker! tjock? Inte!! Du är jätte fin.

  Kram

  1. Fnulan skriver:

   @Lena ”Zaxa”, Gulle dig!!!! Sötnos, men jag känner mig inte vacker.. mår inte fint när jag är lite mullig… 🙁 Men bra att du ser mig fin i alla fall, ska börja tro dig!! <3

 18. haha nehh lite dött.

  Brukar blogga på jobb, kan av någon andelning inte göra stycke indelningar via googel croom och mac.

  Men uppdatering kommer troligtvis senare idag.

  Inte kul när en operation går fel

 19. Gun skriver:

  Men fy vilken otur! Tur att du ändå känner dig nöjd så här efteråt.

 20. Jenny skriver:

  Usch, jag ryser då jag läser om detta! Ögonen är ju något som man INTE vill att de ska göra fel med…men tur att det gick bra i alla fall

  kramen

 21. Linda skriver:

  Lycka till! 🙂

  SV: Jo känns helt underbart att ha något att göra, och jag hoppas först & främst på en timanställning, nu till jul osv, men sedan blir jag ju överlycklig om jag får heltidsanställning – men vi får se helt enkelt. Jag vill iallafall vara kvar där! 🙂

 22. Oj då det där såg inte trevligt ut alls!

 23. Caroline skriver:

  Hua, dessa ögon såg inget vidare ut. Ska gå på länken och läsa mer om det inatt när jag jobbar.
  För nu känns det som att jag kommit igång med bloggandet igen 🙂

  Ha en fin kväll!

 24. Ajajaj- så det kan gå ! Allt bra?

  Kram

 25. Jag tror inte att jag skulle våga göra en sån operation. Och så har jag för mig att min optiker sa att jag förmodligen inte skulle kunna se bättre än vad jag gör nu så jag får väl klara mig med linser och glasögon.

 26. Åhhh jag har TVÅ op jag skulle vilja göra!!

  Det ena är mina ”mag-kuddar” som ligger och gonar sig runt min midja.. ja jag har sagt att det INTE är något hotell med de vägrar ge sig av???
  Och det andra är att ge mig min syn tillbaka så jag slipper glasögonen.. där har vi bara ETT litet problem… jag är LIVRÄDD för att någon ska ”pilla” i mina ögon…. gurkel och kräks..

  Kram till dig sötnos

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.