Okategoriserade

En underbar dag!

Jaha nu är klockan 03:40 och här sitter jag och ler! Det har varit en underbar dag med massor av möten, positiva sådana! Tack alla ni som kom och pratade med oss! Jag och Bambi bodde i en svit med två rum, två toaletter, super goodie, champagne, praliner och frukt! Men framför allt varandras sällskap. Jag hade turen att vinna en goddiebag de lux från Careb som jag ville vinna till min svägerska som tack för allt pyssel hon gör till mig från panduro. Nu ska jag försöka sova men ni får massor av kort så länge! Jag fyller på med fler kort, länkar och förklaringar i morgon mina vänner!

Sov sött alla ni där ute!

GRATTIS LIV på din dag

15 svar till “En underbar dag!

 1. brassemamma skriver:

  Vilken lyckad kväll ni verkar ha haft!
  Kram

 2. grabbmorsan skriver:

  Men fanken så tjusiga ni är allihopa … men jag tror minsann att jag fattades där 😉

  1. fnulan123 skriver:

   Jaaa men då hade vi alla sett hemska ut med snygga dig sidan om..
   KRAM

 3. emlisch skriver:

  Vilka härliga bilder på alla fiina <3 får jag låna bilden på oss 2 och emma?

  Kraaam

  1. fnulan123 skriver:

   KLART!!!

    1. fnulan123 skriver:

     Allt för dig!!

 4. engdam skriver:

  Vilka pinglor!

  1. fnulan123 skriver:

   Du skulle ju varit med vännen!

 5. tintinteddi skriver:

  Åh ser att ni haft skoj, nästa gång kommer jag me
  Vilken snygg silver topp, vart är den i från ?? Du var så fin i Plain Vanillas cerisa topp / tunika igår, jag har beställt den toppen
  Tänk att vi har lika bra smak du och jag
  Jättekramis
  Maria i Göteborg

  1. fnulan123 skriver:

   Vi är som systrar vännen!!!!
   Den silvriga är från Saint Tropez =)
   LOVE

  1. fnulan123 skriver:

   MASSA!!

 6. annmi skriver:

  ***GRATTIS*** Liv…
  & Vinke vink känner igen flera 😀
  /Kram till ER goa bloggare!

  1. fnulan123 skriver:

   KRAM till dig, var var du????

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.