Okategoriserade

Mirkas nya familjemedlem döps efter mig!

Vilken ära det är att få vara med om att någon döps efter mig. Det är nog något av det största som hänt i mitt liv! Jag har tjatat på alla i min omgivning och även Hannah och att deras lilla mirakel borde döpas efter mig. Det har inte skett konstigt nog! Jag förstår inte varför, vad är det för fel på mig? Jag har inte fått äran att vara gudmor så på det sättet att lämna över mitt namn, inte ens till mina egna barn!

Men nu, NUUUU kom det ett meddelande från Mirka supermamman, det blir ett namn efter mig Fnulis, och vem det är som får det vackra namnet är hennes nya mirakel! Jag är stolt så att jag spricker. ”Jag” ingår i familjen Norrströms stora härliga kärleksfulla familj! Undrar om ”jag” får vara med på tv nu!!

13 svar till “Mirkas nya familjemedlem döps efter mig!

 1. familjenrosmer skriver:

  Haha så underbart att få ge sitt namn till en KATT! Du är för go gumman! Hoppas du mår toppen! PUSS

 2. sagafia skriver:

  HaHaHa!! Du är ju underbar 🙂
  Det vart en mycket söt kisse, så det är klart den ska heta Fnulis!!

  kram kram

 3. jenniepennie skriver:

  haha, ja jag förstår att du är stolt nu:) Grattis!!!!!!!!

 4. grabbmorsan skriver:

  Klart du ska vara stolt! Och du ska se att jag nog döper en höna efter dig nästa år när vi byggt hönshuset 😉

 5. reggi skriver:

  Självklart att jag förstår att du är stolt, du är ju underbara så 🙂 Kramar

 6. asa1 skriver:

  Häftigt! så underbart söt Fnulis är också!

 7. FruBengtsson skriver:

  Klart du ska vara stolt Fnulan:) Du är ju för härlig, kramen!

 8. helma skriver:

  Ååååå, vad söt! Jag älskar katter! Kul att den fått namn efter dig, den äran har jag aldrig fått. Men en gång för mååååånga år sen, var det en kompis till mig vars katt hade fått ungar. Jag hade sagt till henne (kompisen alltså, inte katten) att jag gillade namnet Esmeralda och då fick en av kattungarna heta det.
  Min egen katt heter dock Kissen (tyvärr är hon ingen ”Esmeralda”), eller Sissen som vi oftast säger.

  1. fnulan123 skriver:

   Namn är ju så viktigt! Eller hur!

 9. sofia208 skriver:

  Vilken ära! Söt var kissekatten också 🙂

 10. ann62 skriver:

  Aj det er jo helt vidunderligt. Grattis Fnulan 😉 Den er jo også sød den lille mis

 11. missvivi skriver:

  Mahhhh sicken sötnos, helt klart en liten Fnulis 🙂 du ska vara stolt som en höna! (för ska vi vara jämlika måste ju hönor kunna bli lika stolta som tuppar)

  Sv: Tack snälla, jag ska snart leta böcker, planerar att låna eller köpa begagnat så jag hör säkert av mig 😉
  Kram

  1. fnulan123 skriver:

   Visst är det!!

   PUSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.