Familj

Hjälp TACK!

Äsch jag lade mig frivilligt för mannen. NEJ inte i sängen, utan jag struntade i inredningstjohejsan igår och fixade med tvätt och annat. Jag önskar nästan att vi hade en lägenhets-tvättstuga för då blir tvätten verkligen tvättad en gång i veckan och så är det bra med det. Nu har vi plats i tvättstugan till massor med tvätt. Vi har MÅNGA backar som kan fyllas på innan det blir fullt. Eller golvet finns ju också. Det märks tydligt när Vampyren städat sitt rum… Då är det fullt.

Mannen var ute i fotbollspauserna (eller heter det halvlek?) och spikade panel. Duktig han är!
MEN, nu vill jag ha din hjälp! VILKEN FÄRG SKA VI HA PÅ PANELEN OCH PERGOLAN? Ångest delux!

Vad ska vi ha för färg på panelen och pergolan? Idag är det Vit trägavel på huset, Vitt stående panel på uterummet, Grå liggande panel på gäststuga och lekstuga.

Ursäkta röran men vi bygger…. IGEN

Mira tröttnade på oss och hade väntat länge på att få äta jordgubbar, så hon fixade dom själv och bjöd in oss <3

14 svar till “Hjälp TACK!

 1. Jill skriver:

  Jag hade tagit den grå
  Den håller sig fräsch i färgen betydligt längre än vitt (= mindre underhåll)
  och sen är den jäkligt snygg

  1. Fnulan skriver:

   Ja den är fin! Ska bestämma oss sen <3

 2. Emma skriver:

  Jag tycker ni ska måla grått på allt trä, även på husgaveln. Ledsen för merjobb. 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Ojojoj det blir mycket jobb =) Ska fundera på det! TACK!

 3. Jag skulle gjort den grå och även målat husgaveln grå. 😉

  1. Fnulan skriver:

   Huuu kommer du och hjälper mig =)

 4. Vivi skriver:

  Vitt är finast till ett rött tegelhus!

  Hälsningar
  Vivi

  1. Fnulan skriver:

   Håller nog med dig faktiskt.. <3

 5. Nella skriver:

  Vitt! Vita fönster,stuprör och vitt trä på huset. Inte svårt att hålla fint bara man gör det ordentligt första gången. Tycker inte ni ska måla om livet på huset grått, rött tegel och grått ser lätt hårt/kallt/ogästvänligt ut ihop – passar bättre var för sig. Det vita är krispigt och passar bra med gröna lättskötta växter som konstgräs, bambu osv.

  kram Nella

  1. Fnulan skriver:

   Tack Nella! Så jag känner, du bekräftar mina tankar! <3

 6. Maria skriver:

  Vit panel och grå pergola. För mig är det helt solklart!

  1. Fnulan skriver:

   Hummm låter fint! humm… tack för tipset!

 7. B-M skriver:

  Jag röstar på vitt! 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Tack B-M =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.