Familj

När rätt ord blir så fel

Ja, jag är kvinna. Och ja, jag är en lyckligt ViktVäktande kvinna. Det innebär att jag kräver behöver MASSOR med bekräftelse och bevis på att kilona har rasat. Min man har svarat flera gånger att det är svårt att se eftersom vi ses varje dag. Och som bekräftelsetörstande kvinna nöjer jag mig inte med det. Så jag fortsätter mitt tjatande, dag in och dag ut.

Men idag fick jag svar….

– Älsklingsmannen, asså, syns det? Syns det lite i alla fall att jag gått ner i vikt liksom?
– Ja, oja Malin, det gör det, för nu hänger det liksom mer….

Öööööööö

Jag tolkade det inte alls som han menade det- jag hörde det negativa, DET HÄNGER MERA! Mannen skrattade och förklarade hjärtligt att det var inte  alls så han menade, det var ju positivt menat. Att nu är inte att utspänt och svullet som det var innan. Det är ju jättebra! Han berömde mig så mycket.

Öööööööö

Då bröt jag ihop, har jag gått runt och varit utspänd och svullen? Utan att se det själv?
F*n…. F*n vad skämmigt!

Visst blev jag fin efter vår nagelsession idag =)

10 svar till “När rätt ord blir så fel

 1. Heléne skriver:

  Ha,ha, är inte det en ganska typisk manlig kommentar?!
  Jag var hos frissan i veckan och färgade/slingade och klippte håret, inte en kommentar hemma, tills jag sa att jag nog snart skulle byta ut honom mot en man som gav lite komplimanger, då blev det fart på honom:-).
  Jag tycker i alla fall att du är jätteduktig,(och det gör nog mannen också;-).

  Kram på dig fina!

  1. Fnulan skriver:

   Hahaha ja alla kvinnor skulle behöva en man och en kvinna för att täcka våra behov =) KRAM och TACK

 2. J skriver:

  Ha ha, ibland slår de väl rekord när de uttrycker sig!! Du är fin som du är, o du så mycket som du har gått ner så lovar jag att det syns. Varm lördagskram till dig!!

  1. Fnulan skriver:

   Hhaha J, men han sa ju snällt, men jag var dum mot mig själv =) KRAM

 3. Hanna skriver:

  Haha, de vet verkligen hur de ska säga ”rätt” saker…

  1. Fnulan skriver:

   Hahha jaaaa eller hur!! Galenpannor

 4. Sofie skriver:

  Förlåt men jag kan bara skratta åt hans ord..
  De e så typiskt män att säga en sådan sak

  1. Fnulan skriver:

   Hahahha jag med 😉 Kramen

 5. madelena skriver:

  Klart du ska kräva bekräftelse 🙂 🙂 det ingår väl då man viktväktar??? 🙂 Gjorde det hela tiden får jag väl erkänna 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Jaaaaaaaaaa eller hur!!! KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.