Familj

Bra ”gå-bort-present”

God morgon min vän. Hur mår du idag? Jag mår fin fint och sitter och väntar på att Mira ska förstå att hon MÅSTE bli klar för att mamma ska hinna i tid till jobbet. Barn har en mekanism som innebär att dom inte förstår sånt, och tack gode gud så innebär den mekanismen att dom är VÄLDIGT svårstressade också.

I lördags när vi var hos våra vänner tog vi med oss världens bästa (och otroligt uppskattad) ”gå-bort-present”. Mannen (www.hobbybagaren.se) hade bakat två sorters kakor. Han gör en vanlig sån där deg ni vet.. (smördeg-mördeg-trolldeg?) och tar i diverse läckerbitar. Denna gången blev det en kaka med krossade Marianne karameller och en kaka fick nötcreme och choklad.

HALLELUJA vad gott! Ska jag tvinga honom att lägga ut receptet?

Nä nu verkar Mira vara färdig, HALLELUJA!

Det är verkligen en ”gå-bort-present” tycker jag!

16 svar till “Bra ”gå-bort-present”

 1. I mitt huvud skriver:

  Å, jösses vad det lät gott!! Vilken tur att inte jag lever med din man, jag skulle ALDRIG kunna hålla vikten! Eller jo, men en helt annan vikt än den jag har nu…..

  1. Fnulan skriver:

   Hahaha ja du… det är en test som heter duga…! Kramen

 2. Camilla skriver:

  Ser så gott ut!
  Vill ha den förmågan att bara kunna slänga ihop något som blir så gott… Nä hos mig tar det tid, det smakar inte som det borde, ser inte ut som på bilderna och köket ser ut som ett bombnedslag!!! Nä här bakas det inte så ofta…

  1. Fnulan skriver:

   Men kom till mig och ät istället vännen =) KRAM

 3. Terese Engqvist skriver:

  Precis som du skriver så var kakorna otroligt uppskattade. Jag älskade de med Mariannegodis i och barnen var överförtjusta i de med choklad. Mums! De gick åt i ett nafs. Recept på dem hade varit väldigt uppskattat. Kram

  1. Fnulan skriver:

   Vi tvingar honom eller hur =) Under pistolhot om det behövs!! Puss fina vän

 4. cecce skriver:

  Men alltså! Tror jag och Hobbybagaren skulle ha massor att prata om…haha!
  Vad kul att han bakar så mycket och gott. Heja, heja!

  Kram!!

  1. Fnulan skriver:

   Ja men herregud när ska vi ses??? KRAM

   1. cecce skriver:

    Jag har alltid tid för dig! Bara säg till:-)

    Kram!!

    1. Fnulan skriver:

     PUSS!!!!!

 5. Helena skriver:

  Jag var inne och tittade i din mans blogg. Vad duktig han är!! Vilken tur du har som har en bagare hemma!

  1. Fnulan skriver:

   Ja visst är han!! Och gott är det… Kramen

 6. Hanna skriver:

  Ja, det tycker jag att du ska! Alltså tvinga honom att lägga ut receptet. Typ, bums! 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Jaaa nu jädrarns får han dela med sig!! Kram

 7. sofia208 skriver:

  Jisses så smarrigt det lät och vad duktig han är! 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Mmmmm hinner inte du med bakning nu när du är hemma vännen? kramen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.