Film & Vlogg

Motståndare till Alla hjärtans dag

 

MOTSTÅNDARE

Jag är sämst i världen och motståndare mot att fira Alla hjärtans dag! Jag glömmer köpa presenter till barnen och fixa go fika. Jag är en av det motsträviga som slänger ur sig saker som:
”Jag behöver minsann inte någon speciell dag för att visa mina älskade min kärlek”
”Detta är bara för att affärerna ska tjäna mer pengar”
osv…..

Fast jag blir däremot skitglad när jag får kärlekspresenter och kärleksförklaringar från andra 😉 Det kallas visst dubbelmoral har jag hört. Men jag fattar inte vad det innebär.

Istället för att ge dig en massa hjärtan så har jag gjort en ny Vlogg =) Denna gången visar jag dig hur det går till när jag får botox mot huvudvärken och fillers mot ansiktshänget. Det är allt utom en smickrande filmställning haha. Jaja, men du får ta mig som jag är, du är väl van vid detta laget?

Snälla berätta vad du tycker om att jag gör film. Eller är det något du vill att jag ska filma kanske?
Är det inte kul att titta så lägger jag ner det jobbet =)

motståndare

Igår hade vi alla hjärtans fika med alla våra anställda och våra brukare <3  Och såklart får du kärlek av mig men det får du varje dag ❤️

4 svar till “Motståndare till Alla hjärtans dag

 1. Sofia skriver:

  Dubbelhakan på mig hänger värre än titsen, detta borde kollas upp. Jag anmäler mig också som försökskanin. Puss på dig Malin

  1. Fnulan skriver:

   HAHAHHAHAHA jag anmäler oss som frivilliga =)

 2. Ammi skriver:

  Du är jättebra i dialog med en annan person – lagom tempo. När du är ensam kan det bli lite segt ibland. Det är de första 10 sekunderna som avgör om jag hänger kvar eller inte. Detta inslag var mycket intressant:)

  1. Fnulan skriver:

   Åh tack vad roligt!!!! Kramen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.