Dagens Mira

Reskläder

När Mira tar på sig sina reskläder

God afton, jag tänkte att jag skulle visa dig hur fin Mira Modelejon är när hon tar på sig sina reskläder. I lördags bar det av mot Ullared och naturligtvis ska man klä upp sig då. Mira gick all in på djurtemat, eller vad tycker du?

Hjärtat, hur mår DU? Det var längesedan jag verkligen frågade dig som läsare hur det är med dig?
Kan du inte berätta något roligt som har hänt den senaste tiden?
Och kan du inte ställa någon fråga du vill att jag ska svara på? Allt från sex till kloster går bra.

Jag älskar när vi pratar med varandra! Glöm inte att jag finns på Facebook, Instagram och Youtube också!

PUSS love

Reskläder

Klänningen är full av djur, byxorna också och nallen blev Tigris. Förlåt, jag glömde hennes ökenhatt som hon kallar den.
Och ja, men såklart lite fjällräven också 😉

1

yes

15 svar till “Reskläder

 1. Yasmine skriver:

  Hej! Har precis hittat hit till din blogg (igår hehe 🙂 )
  Jag är 30 år, singel, bor i sthlm i radhus, har mitt egna företag och har precis börjat jobba på en föräldrakoopertaiv förskola, vilket jag älskar! 🙂 Ska fortsätta läsa till barnskötare/fsk-lärare på distans nu medan jag jobbar! 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Men HEEEEJ välkommen, vad glad jag blir när det kommer in nya vänner!!! Åh jag saknar att jobba med barn. Jag gjorde det i 12 år faktiskt =) Heja dig och hoppas att du kommer att trivas. KRAM

 2. Sadsuzy skriver:

  Jag kan berätta nåt skoj 😀 Jag såg en bil idag som hade FNULAN som nummerplåt. Det var väl kul? 😉

  1. Fnulan skriver:

   Haha men det är jag =))) Kram

 3. J skriver:

  Underbara unge, precis så där vill jag se ut nästa gång jag reser 😍.
  Jag har ju varit lite frånvarande, håller på att rehabilitera mig från en ganska stor operation. Som smärtar både kropp o själ. Inga barn hann jag få om man säger så utan att bli allt för detaljerad. Men men det kommer bli bra. Jag blir glad av att läsa din blogg!! Kram

  1. Fnulan skriver:

   Men hjärtat då!!!!! Kan jag göra något för dig? Kram

   1. J skriver:

    Tack, men jag tar mig igenom det här. Brukar va en kämpe, denna gång bejakar jag mig själv o mina känslor så det inte kommer över mig senare. Tack för att du frågar 💕!

    1. J skriver:

     Jo förresten, en sak önskar jag. Fortsätt med dina roliga/kloka/idérik/kloka inlägg med härliga bilder. Förresten är det du genom dina kloka ord fått mig att stå upp för mig själv 😚Vi hörs snart, kram!! 🐾

     1. Fnulan skriver:

      Åh fina du, TACK!

 4. Katarina skriver:

  Tänkte direkt på Anne på Grönkulla när jag såg bilden på Mira. En uppdaterad och modern version! Nåt kul att berätta ? Ja, om två veckor åker jag till min älskade väninna i Ystad och vi ska bara rå oss själva i en hel vecka, leva lyxliv hela veckan, göra precis vad som faller oss in!! Det ska bli supernice! Fråga? Hur mycket tid lägger du på famijeföretaget kontra bloggningen? 50/50 eller lutar det över åt nåt håll?
  Ha det!

  1. Fnulan skriver:

   Jaaaaa men jaaaa såklart!! En modern Anne =) Åh vad härliga ska ni till Ystad Saltsjöbad? Underbart! Hoppas att ni får njuta massor!
   BRA fråga =), svarar i ett inlägg
   KRAM

   1. Katarina skriver:

    Jajamen, ett besök där är bokat!

    1. Fnulan skriver:

     åååååååå aaaaaavis!!!!

 5. Annica skriver:

  Åh, jag blir alltid lika glad när jag ser hur ”häftigt” din dotter klär sig, tror världen behöver fler såna 🙂
  Jag är extra glad idag då min dotter fått sommarjobb, kul för henne och kul för mig (kanske hon inte behöver lika mycket fickpengar då hehe) nävars, såklart jättekul för henne, sånt växer man flera cm av.
  Undrar vad du tycker är mest pinsamt att göra? Prata inför massa folk, råka fisa, lukta illa, laga äcklig mat??
  Kram!!

  1. Fnulan skriver:

   TACK Annica! Ja man ska gå sin egen väg eller hur!!! GRATTIS till dottern <3 Jag förstår att du är glad! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.