Allmänt

Men ärligt

Men ärligt hur mycket kan man längta egentligen?

Idag har jag gått igenom foto och hittade en massa sommarkort, hur ärligt mycket längtar man inte? Just nu känns det som att vädergudarna dansar jenka i himlen och skrattar åt oss här nere. Schysst.. Skrattar bäst som skrattar sist för någon dag ska solen väl stråla på oss i sommar?

Jag städade kontoret. Alla Miras grejer som hon hade på sitt rum innan renoveringen hamnade konstigt nog där. Så MITT RUM har varit ett lagerrum i två månader. I torsdags sa städaren till oss att vi borde fixa det, hahaha…….
Nu är det klart i alla fall och lådorna med Miras gamla saker står beredda till en kommande loppis.

Någon gång, sådär när vi orkar och det inte regnar…

Sa någon att det snart är sommar?? TJOHOOOOO

Ärligt

1
yes

4 svar till “Men ärligt

 1. Madde skriver:

  Kom precis hem från jobbet och det var alldeles vitt!!! Vad hände??? Vill ha sommar nu.

  1. Fnulan skriver:

   Jaaa vad hände??? Skit.. men i dag strålar solen!

 2. AO skriver:

  Tittar på reprisen på ex on the Beach, förstår att du inte vill titta på denna förnedrings-tv där dottern är med:(( Fattar inte hur en tv-kanal kan utnyttja ungdomar att supa och ha öppen sex inför svenska folket. Tragiskt! Förbjud detta här och nu. Det är bara tv-kanalen som tjänar på detta och dom medverkande får leva med detta resten av deras liv, oskyldiga ungdomar som tror och hoppas på att det är klivet in i kändisvärlden. Kram från en som är både mormor och farmor

  1. Fnulan skriver:

   <3 Tack AO, nej inte är det roligt. Vi gjorde vad vi kunde för att avstyra men men... Kram fina du

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.