Allmänt

Helsingborg

Ses vi i Helsingborg?

Det är tur att jag ska på trevligheter i Helsingborg imorgon… Stackars mannen han står och gör en LCHF kladdkaka till sin griniga fru under mordhot ;). Då förstår du att det är hårda bud här hemma.

Just nu är jag nämligen en riktig satmara med tandvärk och sånt där tjejigt du vet. Åse frågade om mannen och jag inte kunde komma på AW på Nelly’s Food ETC  imorgon. Och det är nog det jag behöver, dansa loss med mannen, träffa vänner och skåla in helgen. Jag gör ofta såna roliga saker men sällan med min darling. SÅ ÄNTLIGEN! Jag har verkligen börjat älska AW konceptet på fredagar eftersom det förlänger helgen så otroligt mycket

Sen ska han få se sin fru och Åse i action, dansa och sjunga på borden och slå klackarna i taket. Så risken är stor att det är både första och sista gången han vill följa med sin sämre hälft på AW.

Men jag säger som ungdomarna säger, YOLO!

Helsingborg

Åse och jag kan det där =)

4 svar till “Helsingborg

 1. Ida skriver:

  Fina ni! 😍

  1. Fnulan skriver:

   LÄNGTAR!!!!

 2. A. skriver:

  Vågar man sig ut ikväll då 😉

  Hoppas ni får en fin kväll i vårt underbara Helsingborg 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Hahaha jaaa kom och kramas!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.