Film & Vlogg

Tråkmånsar

Vilka tråkmånsar jag har här inne. Var är ni läsare? Ni är så tysta så jag blir alldeles rädd. Har jag luktat för mycket fis eller svett eftersom ni verkar till att gömma er? Inte visste jag att jag hade en luktblogg.

Nä nu vill jag faktiskt höra hur det är med just DIG! Jag saknar dina ord <3

Jaja, är du tyst så är jag tyst. Så du får minsann titta på senaste filmen istället. Glöm inte klicka på tummen upp och börja följa <3 Klicka på bilden så kommer du rätt.

Kram och happy söndag

35 svar till “Tråkmånsar

 1. Madde skriver:

  Är på jobbet jag 😂😂😂 För övrigt väldigt bra.

  1. Fnulan skriver:

   Tjohoooooooo någon lever!!!! Kram och ha en fin dag på jobbet <3

 2. Mettan skriver:

  Hej fina Du. Är inne på Din blogg varje dag och gillar verkligen det Du skriver om😊. Har aldrig kommenterat men vill nu visa att jag/vi finns här även om inte alla ”syns” i kommentarsfältet så är vi många i min omgivning som följer Dig. Vore väldigt tråkigt om Du blir ”tyst”🙁. Ha en fortsatt bra söndag😃. Kramar till Dig med familj🤗. Mettan från ett blåsigt Mö🤓

  1. Fnulan skriver:

   Åh men Mettan, var roligt att du skriver ett par rader idag! Det värmer. Och tack för de fina orden. Hälsa alla i din omgivning är ni är grymma <3 Var rädd om dig i blåsten. KRAM

 3. Inger skriver:

  Jag precis som Nettan läser men kommenterar inte så ofta.
  Har tagit med 12-åringen till Molde i Norge för att besöka hans bäste vän som flyttat hit.

  1. Fnulan skriver:

   Men du är här Inger, vad glad jag blir. Hoppas ni får en trevlig vistelse i vackra Norge. KRAM

 4. Agda den förste skriver:

  TJOHOO…här är jag och kollar varje dag.
  Blåser och regnar småspik här.
  Ha en fortsatt bra söndag.
  Hälsningar Skåne.

  1. Fnulan skriver:

   Ååååå Agda vilken tur! Ja det är värst vad det blåser!! Hösten är verkligen här. KRAM

 5. Marie skriver:

  Ooooops, sorry ! Är jättedålig på att kommentera, men är inne på din blogg flera gånger per dag.

  Lite självisk är jag känner jag , som bara läser och njuter utan att ge något tillbaka, för jag gillar dina inlägg och din ärliga och härliga blandning.

  Ska försöka bättra mig ang kommentarerna.

  Kram
  Marie i Blekinge

  1. Fnulan skriver:

   Tack Marie, vilka fina ord du skriver till mig. Jag blir ju alldeles rörd!!!!!
   TACK!!!!

 6. CARINA MELLIN skriver:

  Jag är brakförkyld sen flera dagar tillbaks🤧😷 vill ogärna att du blir ”tyst” .
  Vi har städat och varit på gympaskoj och bio med min yngsta snart 4åriga dotter. Planerar julmarknader för fullt, tänker delta på iaf 4st med mina produkter 😍 hälsningar från stormiga Gotland med inställda båtturer…stackars alla GGN folk som blev fast här minst 1 dygn till…. Carina

  1. Fnulan skriver:

   Men din stackare!!! Jag hoppas att det går över snart! Vad mysigt med julmarknader, vad är det för fint du gör?
   STORT KRYA PÅ!!!
   Kramen

 7. Sanna skriver:

  Jag är inne varje dag och läser dina inlägg. Du skriver så öppet, ärligt, roligt och underbart. ❤️ Du delar med dig så oerhört mycket så nu kommer jag kommentera ofta. Du kanske tröttnar. 😘

  Med mig är det jättebra sedan jag började äta magnesium (750-1000 mg) och D-vitamin (10000 IE) dagligen. Gått från att vara trött, ha värk i kroppen, PMS, svåra sömnsvårigheter m.m till att bli pigg, full av energi, värkfri, ingen PMS etc. Rekommenderar dig att läsa Martina Johanssons blogg.

  Ha en mysig söndag kväll fina Malin. KRAM

  1. Fnulan skriver:

   Jag kommer aldrig att tröttna!!!! ALDRIG! TACK för dina fina ord. Vad bra att du får i dig Magnesium, min räddning! Tack för tipset!! KRAM

 8. Sandra R skriver:

  Jag läser! Fast först nu sen igår.
  Är äntligen ”hemma” i Skåne!! ❤️ Fulatåta, på ren skånska. Helt underbart att vara hemma. Gävle är fint, men alldeles för långt norrut.
  (Nu viskar jag… Gider inte kolla filmer, bilder och text är min grej.)
  Kram!

  1. Fnulan skriver:

   Välkommen ”him” igen!!!! KRAM

 9. J skriver:

  Här är jag, inser att jag inte ger mig tid att läsa o gör jag det hinner eller orkar jag inte klura på en kommentar. Mitt liv består mest av jobb……idag har jag unnat mig att pula hemma.Men vi ses på Insta iaf 🤣!

  1. Fnulan skriver:

   Jag vet att du finns här ändå, men blir orolig när du blir tyst! KRAM
   Ps. vem är du på insta??? ds.

   1. J skriver:

    He he, det är jag som vill ha recept på ditt fika 😉. Bildjq

    1. Fnulan skriver:

     Hahah kul!!!

     1. J skriver:

      Jo ho det är sant 😁

 10. Mallansvardag skriver:

  Bedrövligt dålig på att kommentera trots att jag själv vet hur roligt det är att få respons, Aja baja bättring på det!
  Ligger här och ojar mig över att det snart är måndag igen och klockan ringer skulle lätt kunna ligga en hel dag i sängen och tryna, men men det är ett tag kvar innan pensionen så det är bara att pallra sig iväg till jobbet. Behöver i alla fall inte väcka några barn i morgon för här har alla höstlov.
  Kram på dig

  1. Fnulan skriver:

   Tjohoooo men nu så!!! TACK, det gjorde mig glad <3
   Ja FY för måndagar, jag hatar dom!!!
   KRAM

 11. Carina Mellin skriver:

  Tack snälla du ❤ jag tillverkar ingenting utan är återförsäljare av aloe Vera produkter från Forever living products 😉 det är så superroligt att stå på marknader och få visa mina härliga produkter och tipsa om finfina julklappar🎅🤶 kramen tbx

  1. Fnulan skriver:

   Aha! Då förstår jag. Det är underbart att träffa människor så, eller hur
   KRAM

 12. Eva N skriver:

  Jag läser stort sett varje dag men kommenterar bara ibland. Jag har börjat plugga igen på äldre dagar samtidigt som jag jobbar, så din blogg är härlig avkoppling att läsa 💜 Ska försöka bli bättre på att skriva. Ha en fin dag!

  1. Fnulan skriver:

   Gulle dig Eva!!! Vad roligt att du pluggar, vad ska du bli när du blir stor? Kram

   1. Eva N skriver:

    Jag ska bli speciallärare 😊

    1. Fnulan skriver:

     ÅH vad kul!! Såna som dig behövs!! Kram

 13. Sandra skriver:

  Jag läser 😀
  full fart med jobbet och full fart i huvudet med vad jag vill uppnå i livet, super taggad för allt 😀

  1. Fnulan skriver:

   Ååååå gud vad det låter spännande!!!! Berätta!!!

 14. Jessica skriver:

  Är inne o läser dina inlägg varje dag. Kommenterar inte så ofta, vet inte riktigt vad jag ska skriva.
  Gillar det du skriver om hur du skriver det. Ska bli bättre med kommentarerna.
  Jobbar förresten på förskola.

  1. Fnulan skriver:

   Åh världens bästa yrke!! Heja dig!! Och tack för att du skrev idag i alla fall. KRAM

 15. Kajsa skriver:

  Jag har precis tillbringat 1,5 dygn på sjukhus efter mitt första gallstensanfall (hoppas det inte blir något mer innan operation) Det var det smärtsammaste jag varit med om, och då har jag ändå fött två barn till världen… Ligger till sängs nu och läser här inne hos dig… Ha en fin dag!

  1. Fnulan skriver:

   Åh men Kajsa, det gär så in i helvetes ont!!! Din stackare!!! Skönt att du ska få hjälp. KRAMEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.