Allmänt

What?

God morgon Lördag

Jag inser att vi har (många) problem i vårt hem. Idag när jag sorterade en viss låda i tv-rummet insåg jag det. Jag tror inte att vi är ensamma om detta fenomen. Eller? Nej, det är inte smulorna på bilden som förvånade mig, dom är alltid där. Och detta var EN av lådorna med prylar som dessa. Kan man kanske få ut antikvärde?

När jag vände dom såg jag en röd tråd……

4 svar till “What?

 1. Katarina skriver:

  Alltså, hade ni haft en som funkat på mina apparater så hade jag lag ett bud. Jag har nämligen batteriluckan, det är framsidan som är problemet. Skulle kunna visa bild på söndergnagd fjärris om det inte vore så äckligt.

  1. Fnulan skriver:

   Hahahhhahhahaa hahhaha BÄST idag!

 2. Madde skriver:

  Kan ju vara bra att ha eller? haha. Det och gamla trasiga telefonladdare svämmar över i mitt hem.

  1. Fnulan skriver:

   Haha dom har vi och en massa gamla telefoner också.. Minnen inbillar jag mig…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.